Дослідження фінансових ризиків міжнародного підприємництва - Мороз, Карина Сергіївна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2026)
Дослідження фінансових ризиків міжнародного підприємництва засвідчує, що вони є невід’ємною складовою глобальної економічної діяльності та визначають рівень конкурентоспроможності компаній на світовому ринку.
Keywords: фінансові ризики; валютний ризик; кредитний ризик; інвестиційний ризик; ризик ліквідності; політичний ризик; регуляторний ризик; міжнародні підприємництва