Тенденції розвитку банківської системи в Україні - Шишкіна, Ю. М.; Погорєлова, Людмила Василівна (НТУ "ХПІ", 2009)
Виконано аналіз сучасного стану української банківської системи та тенденцій її розвитку в майбутньому. Розглянуто необхідність розвитку банківської сфери для принадливості її для іноземних інвесторів. Обґрунтовано ефективність залучення іноземного капіталу.

The analysis of the modern state of the Ukrainian banking system and its progress trends is executed in the future. The necessity of development of bank sphere is considered for the attractiveness of it for foreign investors. Efficiency of bringing in of foreign capital is grounded.
Keywords: економіка; іноземний капітал; банківські послуги; конкурентоспроможність