До розрахунку магнітного поля пристроїв виявлення феромагнітних тіл індукційного типу - Просвірнін, В. І.; Богатирьов, Ю. О. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статі розглянуто вплив феромагнітного тіла на загальний розподіл магнітного поля пристрою виявлення індукційного типу, з урахуванням неоднорідності його магнітного поля з подальшим експериментальним підтвердженням отриманих результатів.

Influence of ferromagnetic body on the general division of the magnetic field of detecting device of induction type is considered in the article. Heterogeneity of its magnetic field with the following experimental confirmation of the received results is taken info consideration.
Keywords: агропромисловий комплекс; феромагнітні домішки; індукційні пристрої; залізовідділювач; якість продукції; технологічне обладнання