Математична модель тепловологісної обробки бетонних виробів з використанням аеродинамічного нагріву - Колісник, О. П. (НТУ "ХПІ", 2009)
Виконано планування багатофакторного експерименту визначення величини міцності бетонних виробів отриманих в результаті технологічного процесу тепловологісної обробки в пропарювальній камері з аеродинамічним нагрівачем роторного типу. Отримано математичну модель процесу тепловологісної обробки бетонних виробів.

Planning of multivariable experiment of determination of size of durability of concrete wares of got is executed as a result of technological process of heat and humidity treatment in a pair chamber with the aerodynamic heater of ring-type. The mathematical model of process of heat and humidity treatment of concrete wares is got.
Keywords: міцність; вологість; пароповітряна суміш; критерій Фішера