Принципи створення 3D об'єктів та персонажів - Лубенець, А. В.; Сімонова, Ольга Геннадіївна (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, 2020)
Розглянуто деякі з сфер застосування тривимірної графіки у повсякденному житті, етапи та технології розробки 3d моделі та всього проекту.
Keywords: тривимірна графіка; моделювання; етапи розробки проекту; сфери застосування