Формування інформаційно-комунікаційної компетентності у студентів педагогічного вищого навчального закладу - Кадемія, Майя Юхимівна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуто формування інформаційно-комунікаційної компетентності студентів педагогічних ВНЗ, етапи її реалізації в навчальному процесі та підвищення якості підготовки майбутніх педагогів на цій основі

Formation of informational-communicational competence of students of pedagogical higher educational institutions, stages of its realization in educational process and increase of future teachers training quality on its basis have been considered in the article
Formation of informational-communicational competence of students of pedagogical higher educational institutions
Keywords: інформаційні технології; підготовка кадрів; професійно-адаптуючий простір; інформатизація освіти; комп'ютерна компетентність; програмно-педагогічні продукти