Підвищення енергоефективності економіки України - Ковальов, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянутий стан сучасного енергетичного забезпечення України. Визначений вплив енергетики на економічний розвиток. Проаналізовані напрями підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів в економіці України.

The considered condition of modern power maintenance of Ukraine. The Certain influence of power on economic development. The analyzed directions of increase of efficiency of use of power resources in economy of Ukraine.
Keywords: енергетичний потенціал; ресурси; джерела енергії; економічний розвиток