Стратегічні альянси в умовах глобалізації економіки - Пушкар, Олександр Іванович; Стрельченко, Н. Д. (НТУ "ХПІ", 2013)
In this article conducted the research of the international strategic alliances and justified their success factors that can be used to create future strategic alliance.

В даній статті проведено дослідження функціонування міжнародних стратегічних альянсів та обґрунтовано їх фактори успіху, що можуть бути використані для створення майбутнього стратегічного альянсу.
Keywords: економічний простір; міжнародні стратегічні альянси; фактори успіху; формування стратегічних партнерств