Вплив цифровізації на гендерні розриви - Вознюк, Єгор Олегович; Кучинський, Володимир Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Запорізький національний університет, 2023)
В доповіді визначено, що індекси цифровізації суспільства та економіки показують, що цифровий розрив принаймні не погіршився протягом першого року пандемії. Існуючий цифровий гендерний розрив скорочує навички користувачів Інтернету, але залишається значним у спеціальних цифрових навичках. Однак цифровий гендерний розрив стосується в основному цифрових навичок, але нічого не говорить про те, як цифрові технології впливають на робоче життя жінок.
Keywords: цифровізація; гендерний розрив; технології; пандемія