Дослідження та аналіз проблемно-орієнтованих оцінок ефективності технологічних інновацій - Перерва, Петро Григорович; Долина, Ірина Володимирівна; Кобєлєв, Валерій Миколайович (НТУ "ХПИ", 2006)
Проведено аналітичне дослідження існуючих методів визначення економічного ефекту від створення і впровадження нових технологічних процесів і нових продуктів. Особливу увагу в статті приділено дослідженню недоліків існуючої методичної бази та вироблення наукових рекомендацій по її вдосконаленню.

Analytical research of existing methods of definition of economic benefit of creation and introduction of new technological processes and new products is lead. The special attention in clause is given to research of lacks of existing methodical base and development of scientific recommendations on its perfection.
Keywords: інновації; розвиток підприємства; показники ефективності; промислові підприємства