Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни "Історія науки і техніки" - Гутник, Марина Валеріївна; Ткаченко, Світлана Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
У Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут" однією з навчальних дисциплін є "Історія науки і техніки". Після вивчення та засвоєння матеріалу з курсу, студенти повинні виконати контрольну роботу. Контрольна робота з курсу "Історія науки і техніки" виконуються студентами за індивідуальними варіантами та містить теоретичні питання з різних проміжків часу.
Keywords: історія науки і техніки; контрольна робота; питання до заліку з курсу; оформлення роботи