Критерії розвитку промислових підприємств за умов Європейської інтеграції - Лінькова, Олена Юріївна (Институт социальной трансформации, 2017)
Стаття присвячена розробці системи критеріїв розвитку промислових підприємств в умовах Європейської інтеграції. В роботі систематизовані процеси управління розвитком промисловим підприємством за рівнями, цілей та очікуваних результатів. Запропоновано алгоритм розробки системи критеріїв, а також класифікація завдань розвитку і критеріїв їх досягнення. Визначено напрямок для подальших досліджень: розробка методики оцінки впливу определѐнних критеріїв на загальний розвиток промислового підприємства.

The article is devoted to the development of criteria development of industrial enterprises in the conditions of European integration. The robot processes are systematized management of development of industrial enterprises through the levels, objectives and expected results. The algorithm of the system of criteria development, as well as the classification of tasks and the criteria for achieving them. The direction of further research: the development of methodology for assessing the impact of specific criteria on the overall development of the industrial enterprise.
Criteria of industrial enterprises under European integration
Keywords: розвиток стратегічний; ефективність; ризики; оптимальність; strategic development; efficiency; risks; optimality