Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з курсу "Діагностика підприємства в антикризовому управлінні" - Строков, Євген Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Методичні вказівки до виконання контрольної роботи розроблені відповідно до робочої програми курсу "Діагностика підприємства в антикризовому управлінні" і складаються з двох частин: теоретичної та практичної, у які входять 2 теоретичних питання та 1 практичне завдання. У теоретичній частині висвітлюються питання, що передбачені варіантом контрольної роботи. Для успішного виконання теоретичної частини контрольної роботи необхідно вивчити літературу, рекомендовану програмою курсу. Необхідно також показати вміння зіставляти різні підходи до розв’язання тих чи інших проблем, самостійно робити висновки на основі вивченої літератури, зібраного, опрацьованого і узагальненого фактичного матеріалу. Практична частина контрольної роботи передбачає висвітлення практичних навичок проведення діагностики фінансового стану підприємства.
Keywords: оборотні активи; необоротні активи; елементи операційних витрат; власний капітал; цільове фінансування; амортизація; виробничі запаси; акцизний збір