Новые принципы стратегии конструкторско-технологических решений усовершенствования технических характеристик модернизированной военной техники - Овчаренко, Ю. Е. (НТУ "ХПИ", 2008)
Розроблено методологічні основи шляхів удосконалення технічних характеристик військової техніки на основі раціоналізації взаємозв'язку людини з органами управління, і експериментального обґрунтування нових принципів стратегії конструкторсько-технологічних рішень по створенню автоматичних систем управління об'єктів військової техніки в рамках "Державної програми розвитку озброєння і військової техніки до 2015 року".
Keywords: военная техника; SADT-методология; системы управления; управление огнем; электронные приборы