Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Управління трудовим потенціалом" - Кучинський, Володимир Анатолійович (My University, 2020)
Метою викладання навчальної дисципліни “Управління трудовим потенціалом” є формування у студентів комплексу теоретичних знань та набуття ними практичними навичками регулювання процесів відтворення і використання трудового потенціалу на макроекономічному рівні та рівні підприємства.
Keywords: методичні вказівки; самостійне вивчення дисципліни; трудовий потенціал; людський капітал; людський розвиток; економічна активність населення; мотивація економічної активності