Спосіб розробки газоконденсатних покладів з підтриманням пластового тиску для різнопроникних пластів, розділених перетинкою - Веретеннікова, Д. О. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2023)
В даній роботі було розглянуто спосіб розробки газоконденсатних заснований на збільшенні репресії в нагнітальних і депресії у видобувних свердловинах. Для розв’язання проблеми збільшення репресії і депресії на низькопроникний пласт.
Keywords: сайклінґ-процес; газоконденсатний поклад; репресія свердловини; депресія свердловини