IV Університетська науково-практична студентська конференція магістрантів. Частина 3 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2010)
До збірки включено тези доповідей, представлених на IV Університетській науково - практичній студентській конференції магістрантів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», яка відбулась 23-25 березня 2010 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інформаційні технології; енергетика; хімічні технології; органічні речовини; екологія; економіка; менеджмент; облік