III Університетська науково-практична студентська конференція магістрантів. Частина 3 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2009)
До збірки включено тези доповідей, представлених на III Університетській науково - практичній студентській конференції магістрантів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», яка відбулась 14-16 квітня 2009 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; електрична енергія; інформаційні технології; енергетика; хімія; хімічні технології; екологія; менеджмент; облік