Визначення діючих значень періодичного несинусоїдального струму і його непарних гармонік за дискретними значеннями безперервної залежності струму у часі - Кобозєв, Олександр Сергійович; Середа, Олександр Григорійович; Моргун, Вадим Віталійович (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглядається можливість визначення параметрів електричних кіл, зокрема, гармонійної характеристики струму чотирьох дротяної електромережі 0,4 кВ з нелінійними видами навантажень, шляхом множення залежностей струму від часу на гратчасту дельта-функцію з різними інтервалами дискретизації.

The paper considers possibility of electric circuit parameters determination, in particular, the harmonic current characteristic of a 0.4 kV four-wire grid with nonlinear load, via multiplying time dependences of the current by a lattice delta-function with different quantization intervals.
Determination of effective values of periodic nonsinusoidal current and its odd harmonics through discrete values of continuous time dependence of the current
Keywords: техніка мікропроцесорна; коло електричне; мережа електрична; навантаження; дельта-функція; дискретизація; four-wire grid; nonlinear load; harmonic current characteristic; lattice delta-function