Оцінювання методів просування медичного діагностичного обладнання - Чайкова, Олена Ігорівна; Усманова, Марина Зіядханівна (НТУ "ХПІ", 2013)
Пропонуються дослідження методів просування ультразвукового обладнання, здобутих у результаті вивчення стратегії фірми «Радмір». Зроблено висновки щодо динаміки обсягів експорту товарів під впливом впровадження розглянутих методів просування.

The artivcle describes the ultrasound equipment promotion methods which were acquired as a result of learning strategy firm «Radmir.» There is a conclusion was made about the dynamics of exports under the influence of the implementation of these methods of promotion.
Keywords: ультразвукове обладнання; комплекс просування; галузевий дилер; збут; клієнтська база; товарний асортимент; ultrasound equipment set promotion; marketing; industry dealer; industrial enterprise