Значення готельно-ресторанного бізнесу в індустрії гостинності та туризму України - Стригуль, Лариса Станіславівна; Мозольський, Е. В. (Полтавський державний аграрний університет, 2023)
Вітчизняна індустрія гостинності, що через повномасштабну агресію російської федерації знаходиться в складних умовах стагнації та занепаду, потребує значного переосмислення напрямків післявоєнного розвитку туристичної галузі, прагнення підприємств до пошуку нових підходів для розширення та урізноманітнення спектру послуг готельно-ресторанної та туристичної діяльності. Готельно-ресторанний бізнес є перспективною галуззю економіки України та основною складовою туристичної галузі нашої держави, що обумовлює актуальність та своєчасність дослідження.
Keywords: сфера гостинності; готелі; ресторани; послуги; попит; конкуренція