Стратегія нарощування економічного потенціалу підприємства - Шеін, Євген Сергійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що метою стратегічного управління є забезпечення виживання організації в майбутньому шляхом встановлення динамічного балансу потенціалу підприємства з навколишнім середовищем, спрямованого на облік зовнішніх факторів, пошук шляхів нових можливостей в конкурентній боротьбі, відстеження та адаптацію до змін навколишнього середовища, а також виявлення внутрішнього потенціалу підприємства.
Keywords: економічний потенціал; оцінювання; стратегія розвитку; виробництво, підприємство