Геометро-кінематичні критерії працездатності циліндричних аркових передач змішаного зачепленния з круговим зубом - Ткач, П. М.; Чала, О. Ю. (НТУ "ХПІ", 2014)
Розглянуто деякі питання геометрії аркових циліндричних передач з круговим зубом. Отримано аналітичні залежності, що зв'язують значення показників працездатності кругових аркових передач змішаного зачеплення з геометрією зубців та інструменту. Отримані формули можуть бути використані для синтезу геометрії вихідного контуру за значенням якісних показників.

Aspects of the geometry of the cylindrical arch gears with circular tooth. Analytical function relating the values of the indices of health circulararch transmission mixed gearing with the geometry of the teeth and the tool. The resulting formulas can be used for the synthesis of geometry of the source path to the values of quality indicators.
Geometric and kinematic criterias of serviceability for cylindrical arch mixed gearing’s with circular tooth
Keywords: кругові аркові зубці; mixed gearing; circular arched teeth; health criteria