Підвищення ефективності резервного релейного захисту місцевих ліній електропередачі - Баженов, Володимир Миколайович; Одєгов, М. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Основна мета даної роботи є в розкритті особливостей функціонування сучасних пристроїв резервних захистів місцевих ліній електропередачі в умовах дефіциту генеруючої потужності і потужності короткого замикання. Для дослідження прийнята діюча високовольтна лінія 110 кВ для електропостачання 2-х трансформаторної підстанції 110/35/6 кВ.
Keywords: електропостачання; резервний захист; струмова відсічка