Економічні аспекти організаційних змін діяльності підприємства - Васильцова, Світлана Олександрівна; Лоюк, Антонина Миколаївна (СГ НТМ "Новий курс", 2020)
Стаття присвячена економічним аспектам діяльності підприємства. Проаналізовано шляхи підвищення ефективної діяльності підприємства. Досліджено ринок обладнання для підприємства та більш сучасні матеріали виробництва.
Keywords: виробництво; обладнання; економічна діяльність; сучасні матеріали виробництва