Розробка програмного модулю для управління тривимірною моделлю рами спортивного автомобіля при автоматизованому проектуванні - Тігарєв, В. М.; Тонконогий, В. М.; Якімов, О. О. (НТУ "ХПІ", 2016)
Розглянуто технологію розробки програмного додатку для керування та аналізу просторової каркасно-векторної рами автомобіля за допомогою середовища iLogic САПР Autodesk Inventor Professional. Розроблено інтерфейс та необхідні правила побудови та управління моделлю. Проведено симуляцію фронтальних та бічних навантажень.

Development of the programming module to control three-dimensional model of sport car frame. This paper describes software applications development techniques to control and analyze three-dimensional vectorized car frame by means of the iLogic Computer-Aided Design System, namely, Autodesk Inventor Professional. The interface and required rules for designing and controlling model were developed. Simulation of frontal and side loads was carried out.
Keywords: модель тривимірна; правила побудови; управління; three-dimensional model; rules for designing; controlling model