Порядок проходження атестації патентних повірених - Аврамова, О. Є.; Курінна, Дар'я Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2013)
The article is devoted to practical issues of patent attorneys. A procedure for attestation of patent attorneys. Established stages of the attestation.
Keywords: охорона прав; власність інтелектуальна; іспити кваліфікаційні; Державний реєстр