Творча акція "Майстерня 305" - Рибін, С. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглядаються питання взаємозв’язку між культурно-творчими постатями України і Росії, зокрема Харківщини та Кіровоградщини; вплив творчості О. Осмьоркіна на сучасний художній процес

The questions, related to communication of cultural-creative personalities of Ukraine and Russia, Harkovshini and Kirovogradshini, are examined in the article, influence of creation А. Osmorcins on a modern artistic process
Creative action "Workshop 305"
Keywords: образотворче мистецтво; мистецькі організації; художньо-меморіальний музей; живопис; культурно-мистецькі заходи; персональні виставки; Осмьоркін О. О.; Новіков С. Ф.