Використання віртуальної реальності для навчання в умовах надзвичайних ситуацій - Румянцева, П. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розглянуто використання технологій віртуальної реальності (ВР) для підготовки фахівців до дій в умовах надзвичайних ситуацій.

The use of virtual reality (VR) technologies for preparing specialists for actions in emergency situations is considered.
Use of virtual reality for training in conditions of emergency situations
Keywords: надзвичайні ситуації; віртуальна реальність; підготовка фахівців; інноваційні технології; virtual reality; virtual reality; training; emergencies; innovative technologies