Складові управлінського потенціалу - Лаушкін, Аркадій Миколайович; Мехович, Сергій Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В науковій доповіді доведено, що управлінський потенціал у міжнародній діяльності охоплює сукупність знань, навичок, особистих якостей та ресурсів, які дозволяють керівництву ефективно управляти міжнародними операціями та досягати стратегічних цілей компанії в глобальному контексті.
Keywords: стартап-студії; потенціал; складові; менеджмент; управління; вдосконалення; методи; ефективність; підприємства