Функціонування систем менеджменту охорони праці в металургійній галузі - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (My University, 2023)
Для організації безпечної роботи обладнання та агрегатів на металургійному підприємстві створюється система управління промисловою безпекою, що забезпечує виконання ряду організаційних та технічних заходів, спрямованих на своєчасне виконання вимог промислової безпеки, моніторинг технічного стану обладнання та агрегатів та зниження ризику виникнення аварій.
Keywords: охорона праці; менеджмент охорони праці; умови праці; безпека праці