Основні проблеми та перспективи сучасної системи управління талантами - Кучинський, Володимир Анатолійович; Кузнєцова, Катерина Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Система управління талантами – це комплексний підхід до роботи з працівниками, які володіють високим трудовим потенціалом, спроможні до розвитку лідерських і управлінських здібностей, що у перспективі забезпечить їм ключові посади на підприємстві. Виділяють наступні основні проблемами системи управління талантами: виявлення талантів; залучення талантів; вдосконалення і індивідуальний розвиток талантів; ефективне використання талантів; утримання талантів на підприємстві
Keywords: талант; управління талантами; HR-брендинг; трудовий потенціал працівників; компетенції працівників