Деякі особливості формування вимог до програмного забезпечення систем BSS в галузі телекомунікацій - Кулик, Ю. О.; Смідович, Леонід Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є розгляд особливостей вимог до сучасних BSS в телекомунікаціях з метою прискорення формування змісту проектів розробки ПЗ BSS. З урахуванням складності та ресурсоємності заміни BSS, впровадження нових послуг зазвичай реалізується за рахунок доробок уже наявних систем. Важливим етапом цих процесів, який складно формалізувати, є виявлення вимог та очікувань зацікавлених стейкхолдерів доробок BSS.
Keywords: інформаційні технології; цифрові технології; мобільний зв'язок; телекомунікаційні технології; Basic Service Set