Occupational medicine in Jordan - Khalil, Rita (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Issues related to the key aspects of the development of occupational medicine in Jordan are considered. It is noted that the crane pays enough attention to ensuring proper medical care for employees.

Розглядаються питання щодо ключевих аспектів розвитку медицини праці в Йорданії. Відзначається, що у країні приділяєьтся достатньо уваги питанням забезпечення належного медичного обслуговування працівників
Медицина праці в Йорданії
Keywords: state programs; health of workers; professional associations; Jordan; Йорданія; державні програми; здоров'я працівників; професійні асоціації; розвиток медицини