Деякі властивості ортогональних аксонометричних проекцій - Журило, Алла Григорівна (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
У статті розглянуті властивості ортогональних аксонометричних проекцій. Показано закономірність існування прямокутних і косокутних аксонометричних проекцій. Наведено принципи визначення площини аксонометричних проекцій на практиці.

The article considers the properties of axonometric projections. Shows the pattern of existence of rectangular and oblique-angled axonometric projections. The following guidelines define the plane of the axonometric projection in practice.
Some properties of orthogonal axonometric projection
Keywords: стандарт державний; проекція прямокутна; проекція косокутна; геометрія нарисна; теорема Гауса