Особливості впровадження системи оцінювання рівня професійної компетентності педагогів в умовах післядипломної педагогічної освіти - Кравченко, Г. Ю. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розкрито значення педагогічного оцінювання в умовах післядипломної педагогічної освіти та особливості його впровадження.

The importance of educational assessment and its implementation in postgraduate teachers’ education has been considered in this article.
Features of the system evaluation of professional competence of teachers in conditions of postgraduate education
Keywords: якість освіти; школа вища; моніторинг; компетентність професійна; система освіти; контроль; діагностика педагогічна; освіта неперервна