Програма, методичні вказівки та контрольні завдання до курсу «Водопідготовка і водний режим парових котлів» - Іванова, Лідія Анатоліївна; Тютюник, Лариса Іванівна (НТУ "ХПІ", 2008)
Предмет «Водопідготовка і водний режим котлів», місце і роль в системі підготовки інженерних кадрів. Зв'язок водопідготовки з суміжними науками. Проблеми сучасної водопідготовки у зв'язку з розвитком нової техніки і технології. Завдання безперебійної роботи устаткування електростанцій. Паровий цикл електростанцій.
Keywords: якість води; очистка води; обробка води; обмін іонний; знесолення води; забруднення; енергоблок; корозія; обладнання теплосилове