Концептуальна модель ініціалізації інноваційних проектів виробничо-переробних комплексів - Флис, І. М. (НТУ "ХПІ", 2014)
В даному дослідженні представлено концептуальну модель ініціалізації інноваційних проектів (ІП) виробничо-переробних комплексів (ВПК), створюваних на базі існуючих чи новостворюваних аграрних підприємств. В моделі розглянуто послідовність процесів розвитку ініціалізації ІПВПК. Отримані результати дозволяють здійснити розробку методики моделювання процесів ініціалізації інноваційних проектів виробничо-переробних комплексів та управління цими процесами.

The conceptual model of initialization of innovative project of production and reprocessing complex (IPPRC), created on the basis of existing or newly established farms, has been presented in the article. The model considers a sequence of initialization processes of IPPRC. The obtained results have allowed the development of modeling techniques of initialization process of innovative project of production and reprocessing complex and the management of these processes
Keywords: управління проектами; ініціалізація проекту; project management; innovative project; conceptual model; project initialization