Особливості експорту інтелектуальної власності - Новік, Ірина Олексіївна; Черепанова, Вікторія Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що експорт результатів інтелектуальної діяльності має свою специфіку, яку слід враховувати, щоб уникнути необґрунтованих податкових втрат. Вони можуть бути дуже суттєвими, якщо на підприємстві доходи від продажу інтелектуального продукту значно вищі, ніж від реалізації товарів.
Keywords: інтелектуальна власність; виключні права; експорт; правопорушення; захист