Тенденції розвитку інтелектуального потенціалу машинобудівної галузі - Марчук, Леся Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Все частіше на світовій арені заявляють про себе країни, що активно розвиваються, тому що вони успішно направляють інноваційну політику на підвищення ефективності машинобудування як основу суспільного виробництва. Цьому в свою чергу, сприяє державна підтримка щодо прискорення темпів створення і використання нової техніки та технології, систематичному покращенню всіх кількісних та якісних показників продукції, що випускається.
Keywords: машинобудування; виробництво; індустрія; економіка; сталий розвиток