Методичні вказівки до розрахункової роботи з курсу "Газоперекачувальні станції і газові мережі" - Михайлова, Ірина Олександрівна (My University, 2021)
Головною метою курсу "Газоперекачувальні станції і газові мережі" є розкриття питань використання стаціонарних ГТУ на компресорних станціях магістральних газопроводів. Зміст курсу включає також пов'язані з цим питання трубопровідного транспорту газу і властивостей природного газу. Розрахункова робота виконується для закріплення знань з даного курсу. Методичні вказівки складаються з трьох розділів.
Keywords: методичні вказівки; природний газ; магістральні газопроводи; хімічні елементи; електродвигуни