До питання безпеки дитячих атракціонів - Семенов, Євгеній Олександрович; Буров, Олександр Олександрович (НТУ "ХПІ", 2018)
Розглянуто стан сучасної проблеми дитячих атракціонів в Україні. Запропоновані заходи, що направлені на підвищення безпеки дитячих атракціонів.

The state of the modern problem of children's attractions in Ukraine is considered. Proposed measures aimed at improving the safety of children's attractions.
Keywords: безпека дитячих атракціонів; дитячий травматизм; дитячі атракціони; safety of children's attractions; child traumatism; children's attractions