Математичний аналіз. Модуль 5. Визначений інтеграл і його застосування. Невласні інтеграли - Ясницька, Неля Миколаївна; Ахієзер, Олена Борисівна; Боєва, Анна Анатоліївна; Геляровська, Оксана Анатоліївна (Підручник НТУ "ХПІ", 2014)
Навчальний посібник входить до серії "Математичний аналіз" і є п'ятою частиною збірника, що складається з дев'яти частин. Містить короткі теоретичні відомості, питання для самоперевірки, велику кількість розібраних зразків, а також прикладів для самостійного розв'язання, призначених для практичних занять, як аудиторних, так і домашніх. Наведено обов'язкові домашні завдання, зразки модульних контрольних робіт. Окремий розділ містить довідник з елементарної математики. Призначено для студентів технічних спеціальностей.
Keywords: навчальний посібник; інтеграл Рімана; формула Ньютона-Лейбніца; метод інтегрування частинами; площа плоскої фігури; довжина дуги; невласні інтеграли першого роду; невласні інтеграли другого роду