Визначення потреб в матеріальних ресурсах у системах ресурсного забезпечення силових структур в мирний час - Сисоєв, Володимир Вікторович (Черкаський державний технологічний університет, 2008)
У статті розглянуто завдання визначення потреб у матеріальних ресурсах у системах ресурсного забезпечення силових структур. Запропонований методичний підхід до визначення потреб ґрунтується на застосуванні нормативного підходу, який відображає склад потреб структурних підрозділів силових структур і дозволяє розраховувати ці потреби за типами матеріальних ресурсів з урахуванням видів структурних підрозділів, видів їх діяльності та видів об'єктів нормування.

In the article the task ofdefinition ofneeds in material resources in the systems ofresource support of power structures is considered. The offered methodical approach to the definition of needs is based on the application of normative approach, which displays the spectrum of needs of structural divisions of power structures and allows to calculate these needs according to material resources types with the account of the kinds ofstructural divisions, their activities and normative objects.
Keywords: матеріальні ресурси; ресурсне забезпечення; системи ресурсного забезпечення; силові структури; безпека держави; оборона