Екологічні проблеми спричинені енергетикою - Мірошниченко, О. М.; Кручина, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розкрито проблему використання традиційних видів енергії та варіанти нетрадиційних джерел.

The problem of using traditional types of energy and variants of non-traditional sources is revealed.
Environmental problems are caused by energy
Keywords: енергія; відновлювані джерела енергії; екологічні проблеми; energy; renewable energy sources; environmental problems