Особливості початкового навчання плавання студентів в умовах глибоководного басейну - Родигіна, Віта Петрівна; Бабаджанян, Вікторія Володимирівна; Курій, Олена Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У даній статті розглянуте питання початкового навчання плавання студентів в рамках курсу фізичного виховання під час навчання у закладах вищої освіти. Особлива увага приділялась вивченню досвіду роботи з навчання студентів початковому плаванню та оптимізації процесу початкового навчання плаванню студентів в умовах глибоководного басейну.
Keywords: фізичне виховання; підготовчі вправи; початкове навчання; плавання; студенти; глибоководні басейни; методика адаптації