Забезпечення діяльності машинобудівного підприємства в мінливому середовищі - Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (SAUL Publishing Ltd, Dublin, 2017)
В статті розглянуто фактори забезпечення економічної ефективності діяльності машинобудівного підприємства. Дається аналіз складових конкурентоспроможності продукції – вагомого фактора, що впливає на діяльність підприємства в ринковому середовищі.

The article considers the factors of ensuring the economic efficiency of the machine-building enterprise. An analysis of product’s competitiveness components is given – a weighty factor affecting the company's activities in a market environment.
Providing of machine-building enterprise activity in the changeable environment
Keywords: економічна ефективність; підприємство; конкурентоспроможність продукції; логістична конкурентоспроможність продукції; enterprise; economic efficiency; competitiveness of products; logistic competitiveness of products