Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Електронний захист". Частина 1 - Зайцев, Роман Валентинович; Кіріченко, Михайло Валерійович; Мінакова, Ксенія Олександрівна; Доброжан, Андрій Ігорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Методичні вказівки до лабораторних робіт з розділів «Дослідження властивостей і параметрів напівпровідникових структур за їх темновими вольт-амперними та амплітудно-часовими характеристиками», «Дослідження властивостей і параметрів напівпровідникових структур за їх вольт-фарадними характеристиками» й «Методи дослідження параметрів фотоелектричних перетворювачів» дисципліни «Фізичні властивості та сучасні методи дослідження мікро- та нанорозмірних напівпровідникових структур» стосуються чотирьох лабораторних робіт: «Визначення електронних параметрів діодних структур з анізотипним й ізотипним гомопереходами за їх темновими вольт-амперною та вольт-фарадною характеристиками», «Визначення часу життя і дифузійної довжини неосновних носіїв заряду в опромінюваних кремнієвих фотоелектричних перетворювачах», «Дослідження впливу умов опромінювання та магнітного поля на фотострум і вихідні параметри багатоперехідних кремнієвих фотоелектричних перетворювачів з вертикальними діодними комірками», «Визначення області переважної рекомбінації в багатоперехідних кремнієвих фотоелектричних перетворювачах з вертикальними діодними комірками за коефіцієнтом ідеальності їх діодної структури».
Keywords: методичні вказівки; електрична енергія; напруга; фізичні процеси; фотострум; магнітне поле; діодні напівпровідникові структури; фотоелектричні перетворювачі