Облікове забезпечення таргетування інфляції - Давидюк, Тетяна Вікторівна; Остап'юк, Наталія Анатоліївна (Університет банківської справи Національного банку України, 2014)
Розкрито вплив інфляції на господарські процеси, визначено роль і напрями розвитку бухгалтерського обліку в таргетуванні інфляції.

Th e impact of infl ation on economic processes, the role and direction of accounting in infl ation targeting have been revealed.
Keywords: інфляційні процеси; таргетування інфляції; облікове забезпечення управління; рівень інфляції; overhead accounting policies; organization