Конкурентноздатність та ключові проблеми в галузі легкового автомобілебудування України - Кривоконь, О. Г.; Бондаренко, Анатолій Ігорович (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі аналізуються сильні та слабкі сторони вітчизняного автомобілебудування, визначені основні ризики та ключові проблеми в галузі легкового автомобілебудування, встановлені основні конкуренти української автомобільної промисловості на теперішній час і в найближчому майбутньому.

The strong and weak sides, basic risks and key problems, the basic competitors of domestic motor industry on a present time and in the near future have been set.
Keywords: ризики; проблеми; конкуренти; промисловість автомобільна